Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Mono blok gövde örgüsı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Genel amacı insanoğluın binayı muhatara görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi alır.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok elan uygun ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Güvenlik: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an açıkça olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın bapsı, hariçarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı gün otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı mümkün.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı silsile otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması sinein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapılarının ve daha biryoğun yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne sağlandığını öğrenmek kadar zemin durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page