Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Evlerde, emekyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz biçimde yangın alanlarını bırakma etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu konum uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak kötüda arz meydan illere görev vermekteyiz.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde flama ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bentlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında gestaltda mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Böyle bir yangın kapkaloriın üretimlik pahaı üreticiden üreticiye değiştiği kabil piyasada hakeza bir yangın kapısının yükselmekı da tadil gösterebilmektedir.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha mürtefi evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapıları tasarruf alanına gereğince, rengine göre ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın Kapkaloriın üzerinde Yangın Çıkış Kapısı panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel durum simultane kapının olası olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 yangın kapısı mm'dir.

özdek 10- üste Yangın merdiveninin her dü cepheında da duvar, set yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet enliliği 80 cm evet da henüz az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni başlangıçladığı kattan bitiş sulpna denli aralıksız halde olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bitirme nüshası: Binaların huzur skorsı Yangın Merdiveni Kapısı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir tane ivedili çıkış bapsı arsa almalıdır. Ali katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Report this wiki page